utorok 1. marca 2011

Módna polícia- OSCAR

Ahojky :) Trošku oneskorene prinášam tradičnú módnu políciu, tento krát asi z najznámejšej Holywodskej akcie-OSCAR.
Oscar 2011 Prvú budeme hodnotiť herečku Anne Hateway (denník princeznej, zakliata Ella,...). Mala naozaj zaujímavé šaty. Krásna farba, a zaujímavá aplikácia s vlečkou. Doladila si aj make-up a lak na nechty, takže by mohlo vyzerať, že jej nemám čo vytknúť. ALe ja si vždy niečo nájdem :D. Tentokrát by jej myslím neublížili nejaké elegantné rukavičky, alebo výraznejší náhrdelník... Ale Anne dávam 9b/10.
Oscar 2011 Ďalšia celebrita, ktorej budme hodnotiť outfit je Scarlet Johansson. Vybrala si veľmi krásnu farbu šiat. Zaujímavá je aj čipka na šatách, ktorá z inak nevinných šiat robí mierne vyzývavé šaty :). Scarlet si však zvolila dobre, preotže jej postava v šatách perfektne vyniká. Dávam jej 9/10 bodov.
Oscar 2011 Wow! Asi najkrajšie šaty z tohto ročného červeného koberca. A obliekla si ich Halle Berry. Nemám k nim čo dodať ani vytknúť takže jednoducho 10/10 bodov.
Oscar 2011
Reese Witherspoon je ďalôšou v poradí. Táto blonďatá herečka tentoraz stavila na jednoduchú eleganciu. Šaty má celkom pekné, no možno by som ich obohatila nejakým opaskom alebo náhrdelníkom. LAe inak je to celkom pekné, no viem si na nej predstaviť aj niečo lepšie takže preto 8/10 bodov.
Oscar 2011 Last but not the least je skvelá herečka Sandra Bullock. Mala naozaj skvelé šaty, a s ními zladené doplnky, aj make-up. No opäť by som pridala nejaký výrazný náhrdelník, keď už majú šaty taký odvážny výstrih :P. Preto dávam 9/10 bodov :).


                                                            Podľa mňa sa najlepšie obliekla herečka Halle Berry. A čo vás názor? Lenčuuk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára