pondelok 3. januára 2011

Hádaj koho...??

Pozor!!! Súťaž.  Prvá časť hádaj koho (hádaj koho je to). Hneď vám to vysvetlím. Budú tu rôzne dopnky, oblečenia, vlasy, pery,... prsote hocičo čo patrí nejakej celebrite a súvisí to s módou. Vy musíte v komentároch hádať koho je to. Odmena bude klasickým diplomom, ako skoro na každom blogu. Vyhodnotím iba 1 správnu odpoveď. Kedže potom predpokladám, že sa budú opakovať :). Na diplom si budete môcť vybrať čokolvek čo chcete (a koho chcete ;)). Ja vám ho pošlem na e-mail a zverejním ho aj tu na blogu. Takže hádajte koho je toto štýl.   PS: je to robené, podľa jednej fotky, ktorú vám po uhádnutí, zverejním na blogu. Pomôcka: disney star

6 komentárov:

  1. Nějakej kovbojskej, nebo co, Ne????

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ano to je..ale skus si este tipnut kto taketo veci nosi...pomocka je : disney star :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. romi uhadla si..ale aby si to mala tazsie..vyber jednu s nich...jedna je urcite spravne..ak si spravne tipnes caka na teba u mna diplom ktory ti vyrobim presne taky aky chces...rtak ktora sel či mIley??? lencuuk (nejde mi prihlasit sa)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. miley..katus vyhrala si :) na lencuuk@gmail.com mi posli svoj email a vec co chces do svojho diplomu..ti ktori neuhadli...nevadi sutaz pokracuje :)

    OdpovedaťOdstrániť