štvrtok 27. januára 2011

Tematické čo s čím a ako

Ahojky :) Blíži sa polročné vysvedčko, a aj keď ot nie je až taká veľká udalosť, aj na jeho odvzdávaní môžete zažiariť. Keď už nie známkami, tak aspoň tým čo budete mať na sebe :P. A s tým vám veľmi rada pomôžem. Ideme na to:

1. Možnosť je elegantná, a ak rátate s tým, že vás do školy budú viezť autom :D.
 Tento model je elegantný, a nie je ničím príliš zaujímavý, je to inšpirácia pre tie z nás, ktoré nie sú až také odvážne, a lepšie sa cítia v niečom, čo skôr zakrýva ako odhaľuje :P











Toto môže inšpirovať ten typ dievčat, ktoré nemajú radi eleganciu, no ani nechcú byť priveľmi odvážne. Je to niečo ako zmešanie army štýlu a jemnej elegancie. Čo vy na túto netradičnú kombináciu?









 Tretím návrhom je niečo trošku odvážnejšie a farebnejšie. Skombinovala som mini šaty- tuniku, s farebnými pančuchami a výrazným náramkom. Červený lak na nechty, tmavší lesk na pery, ceruzka na oči, ešte prepúdrovať a môže sa ísť :)







4 a zároveň posledným návrhom, je na prvý pohľad niečo clekom normálne. Rifle a tričko. A vč´šak tričko je okrem zaujímavých rukávov doplnené aj veľa doplnkami. Ak si všimnete je tu veľmi zaujímavý náhrdelník, ktorý sa dá napodobniť tak,že skombinujete veľa podobných náhrdelníkov. Líčenie je jemnejšie, s výrazními tieňmi...






Tak čo inšpirovali ste sa?? Ozaj aké bude vysvedčko? ♥Lenčuuk



2 komentáre: