sobota 29. januára 2011

Počasie - 31. Január a 1. Február 2011

Ahoj, pridávam sem novú rubriku "Počasie", ktorá bude vychádzať 2-3 krát do týždňa... V každej časti rubriky vám sem dám predpoveď počasia na 2-3 dni , a kombináciu oblečenia , vhodného na tieto dni (počasie nemusí byť presné, keďže ho robím pre celé Slovensko :)  ) ... Snáď sa vám bude páčiť :))


31. Január 2011 - Pondelok :
V tento deň by malo byť teplejšie ako v predchádzajúce dni, no nedajte sa oklamať pekným slnečným počasím, pretože vonku sa bude teplota pohybovať okolo -9 až -2 °C .. V tento deň by sa zrážky nemali vôbec vyskytovať.. 



 Oblečenie na tento deň :


Na tento deň sa hodí tričko (kľudne aj s krátkym rukávom) so svetríkom a jeansami, nejaký ten šálik alebo šatku a zopár doplnkov napr. náhradník či náramky alebo aj kabelka... Make-up by som zvolila jemnejší, ladený do bledoružova...









1. Február 2011 - Utorok :
V tento deň bude síce teplejšie ako v pondelok no slnko sa nám schová za mraky a bude nám fúkať síce jemný no o to studenší vietor a tak sa môže zdať, že je o pár stupňov chladnejšie ako v skutočnosti je.. Teplota sa bude pohybovať od -7 do 1 °C ..  Občasne sa môžu vyskytnúť aj dažďové alebo snehové prehánky.



Oblečenie na tento deň :


Na tento deň by som zvolila rifle a k nim zladený svetrík (pri bledšom svetríku je lepšie si zvoliť tmavšie rifle a naopak, ale všetko záleží len na vašej fantázií).
Ako topánky by som zvolila čižmy ktoré sú úžasným zimným doplnkom, a navyše vás pri chladnom počasí aj zahrejú.. Pokiaľ je vonku sneh alebo prší, zvolila by som kožené čižmy, ktoré tak ľahko nepremoknú.. Pri suchšej zime si môžme obuť aj semišové.. :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára