štvrtok 6. januára 2011

Jar 2011

Tu sú farby, ktoré budú moderné túto jar:


Sú to prevažne pastelové farby, Myslím, že si v nich všetky vyberiete tú best farbu...





Prvá farba, tejto jari je ružová. Je to sýta farba, preto to s ňou príliš neprehánajte, nech nevyzeráte ako baribe. Pokojne stačia ružové len doplnky, alebo 1 či 2 kusi oufitu, no viac nie. Inak to bude vyzerať strašne preplácane.
Čo evokuje ružová farba v ľuďoch:
Je to farba zamilovaných. Farba ktorá evokuje v ľuďoch lásku a jemnosť.
Aké farby k ružovej:
K ružovej sa hodia napríklad biela, čierna, fialová, a pre odvážnejšie dámy napríklad aj zelená,

Druhou v poradí je oranžová. Je to taktiež sýta farba, takže platí to čo pri ružovej. Oranžovou farbou sa môžete popíšiť na pláži, v meste,... No na večerné oslavy s ňou opatrne!
Čo evokuje oranžová farba v ľuďoch:
Je to farba, ltorá nám dodáva energiu, farba slnka, kamarátstva dobrých vzťahov...
Aké farby k oranžovej:
Oranžová je sýta farba, preto sa k ňej hodia jemnejšie farby ako napríklad: béžová, biela, svetlo hnedá, a trošku tmavšia je napríklad rubínová...

Zelená je dalším trendom na túto jar. Veľa farieb a vzorov sa k nej hodí, je to farba prírody, no napriek tomu, je to farba vhodná takmer všade. na párty, do mesta, na rande... Má naozaj veľa využití.
Čo evokuje zelená farba v ľuďoch:
Zelená taktiež ako oranžová dodáva energiu a silu. Je to taktiež farba vyrovnanosti pokoja a nádeje...
Aké farby k zelenej:
Je to farba, ktorá sa hodí k veľa farbám aj jemnejším no aj tým sítejším. Takže sa nebojte a orem béžovej, bielej kľudne zelenú zladťe aj k žltej, oranžovej, červenej, a veˇmi dobre sa hodí aj k modrej či tyrkýsovej.

Táto farba je dačro medzi oranžovou a žltou. Je to nádherná slnečná elektrizujúca farba. Je vhodná na každodenné nosenie no i na večierky a slávnostné udalosti. Takže niečo tejto farby vám v šatníku určite chýbať nesmie.
Čo evokuje žltá farba v ľuďoch:
Opäť je to farba plná energie. Farba slnka a dobrej nálady, farba ktorou miznú všetky problémy, farba pri ktorej sa skvele relaxuje.
Aké farby k sýto žltej:
Tieto kombináci viac menej platia aj pre svetlejšiu žltu. A aké sú to? Napríklad zlatá (ale skôr len v doplnkoch) tak isto aj strieborná (opäť radšej formou doplnkov) tak isto aj hnedá, biela, oranžová, zelená, béžová...

Aj svetlo ružová patrí k farbám tohto ročnrj jari. A však na rozdiel od normálnej ružovej, je táto viac kombinoavteľná. No je aj o niečo nudnejšia, opäť to závisí od vašej nálady, a taktiež od toho či ste odvážnejšie...
To čo evokuje ružová som už písla takže idme ďalej.
Čo k svetloružovej:
K svetloružovej sa hodia farby ako napríklad: strieborná, hnedá, broskyňová ale aj čierna (no s ňou opatrne...)

Nasleduja hnedá farba. Je to farba skôr na večer, kedže na bežné nosenie pridáva na veku. Ale doplnky v tejto farbe vrelo odporúčam.
Čo evokuje hnedá farba v ľuďoch:
Farba zeme, prírody, jesene, a tak trochu smútku, čo však záleží aj od odtieňu,
Čo k hnedej:
Oranžová, zelená, zlatá, lae kľudne aj fialová.


Modrá tiež patrí k farbám predurčeným na túto jar. Je to sýta farba a pre ne platí, že menej je niekedy viac. A však táto farba je použitelná na každú príležitosť, takže niečo modré vám doma nesmie chýbať.
Čo evokuje modrá farba v ľuďoch:
Evokuje more, chlad a bohatstvo.
Čo k modrej:
Bielu, fialovú, a ktmavej modrej (královská modrá) sa perfektne hodí aj žltá, nič nepokazíte ani so zelenou.

Tyrkśová (aj keď tieto veci sú toršku zelenšie ako tyrkýsové) je toež farba tejto jari. Je to veľmi príjemná farba (a to nevravím len preto lebo je to moja obľúbená farba). Je kombinovatelná, a vhodná na hocijakú príležitosť, ak ju správne skombinujete.
Čo evokuje tyrkýsová farba v ľuďoch:
Je to chladná farba, v ľuďoch evokuje lenivosť, pohodlia a čistotu.
Čo k tyrkýsovej:
Tyrkýsová je už sama o sebe skobinovaná z dvoch farieb (zelená+modrá) takže s ňou sa kombinovať príliš nedá. Ale ak niečo tak k nej ide zelená, biela alebo pre odvážnejších aj ružová (opäť opatrne). No s tyrkýsovou nič nepokazíte aj keď budete celá len v tyrkýsovej.



Predposlednou farbou jari 2011 je fialová. Fialová má veľa odtienov. Táto jar si zvolila slabšiu fialovú. Opäť je kombinovateľná na každú príležitosť. Je to jemná farba, ktorá je nezvyčajná, takže v nej vyniknete.
Čo evokuje fialová farba v ľuďoch:
Fialová je čistá farba.Farba jemnosti, veľmi príjemná farba úprimnosti.
Čo k fialovej:
K tejto svetlo fialovej sa hodia farby ako: béžová kaki (zelená+hnedá), hnedá, biela ale aj tyrkýsová.


Poslednou farbou jari je nečakane šedá. Je to zvláštne, po týchto jemných farbách je to trochu šok, no je pravda, že šedá sa za posledné roky stala hitom. ľahko sa kombinuje, a hodí sa na kaťdú príležitosť
Čo evokuje šedá farba v ľuďoch:
Farba opatrnosti, chladu a tak trochu nedôveri.
Čo k šedej:
Šedá je dosť nenápadná farba takže k nej sa hodia skoro všetky farby. Pokojne použite žltú, fialovú (radšej tmavšiu), modrú zlatú či striebornú.

Tak dúfam, že sa vám rubrika páči a, že vás pripravila na prichádzajúcu jar. Komentujte, hodnote a inšpirujte sa.










Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára