streda 5. januára 2011

Módna polícia

Tento však toršku inak. Rozhodla som sa zostaviť rebríček 4-och podľa mňa najhoršie oblečených celebrít. Vy s nich vyberiete, pomocou komentovov tú naj (horšiu). Bude na to taký systém, že budete klasicky bodovať od 1 do 10, ale teraz to bude trošku opačne, čím viac bude mať dotyčná  bodov ,tym blizsie je aby ste ju zvolili za najhoršiu celebritu. Každej môžte prideliť nejkaý počet bodov, no každej len jeden. Proste to znaméná, že keď jednej dáte 10 druhej musíte dať hocičo iné ako 10,... Takže v podśtate každá celebrita od vás získa inú "známku". Ja budem každý deň sôedovať komenty, akeď sa mi ich bude zdať už dosť veľa tak súťaž uzavriem, všetko zrátam a dám sme vyhodnotenie :)

 Tak prvá je Lady Gaga. Maslím, že ste to čakali, Ona má zvláštny stýl, niektorým sa páči iným nie. Ja som si nestihla vytvoriť názor. Jedno ale viem, vždy niečim šokuje. Pozerala som si jej výstrelky, a toto ma dostalo (okrem toho keď bola oblečená v mäse, no to už je otrepané), najviac ma udivujú topánky. Ale kedže je rozhodovanie na vás, od teraz som uz ticho. Spravte si názor už sami ;)
 Miley preboha! Koľko to máš rokov?? Veď toto je ako s playboy-a. A tie podkolienky s topánkami. Proste ostala som v nemom úžase. Doteraz som štýl Miley obdivovla, ale toto je  pre mňa rana. Ako ste na tom vy?
Joj! Toto mi nerobte. Keby tam bol len ten "kožúštek" dáko by som to prežila, ťažko ale predsa, no to by k nemu musela mať dačo normálnejšie. Ale tie pančuchy s čudne červeným palcom na nohe, ktorý neviem identifikovať od čoho je, a k tomu elegantné topánky, ktroých krásu sfúkla za jedinú sekundu.... Mischa menje je niekedy viac ;) Vy ste si aký názor vytvorili??
   Na začiatok mále objasnenie, kto to vlastne je, kedže si myslím, že ju veľa z vás nepozná. Je to dcéra Madony- Lourdes. Po mamičke zdedila svojský štýl. Niekedy ma prekvapí a veľmi sa mi páči, no častejšie ma šokuje niečím, v čom ako sa hovorí by som nešla ani smeti vyhodiť. Napríklad keď som videla toto som muslea zažmurkať.  Ja sa ospravedlňujem všetkým jej fanúšikom, no toto je na dievča v jej veku strašne ale strašne divné... Vy ste na tom ako??
Dúfam, že vás svojimi kecmi moc neovplyňujem, koniec koncov, nenechajte sa vysviesť z miery, je to o vašich názoroch. Príjmem každý jeden aj keby sa nezhodoval s mojím. V tomto je móda taká zvláštna. Je to niečo čo vás perfektne vystihuje. Každý ju vidí inak..každému sa páči niečo iné...Pardón nechala som sa uniesť :). Takže komentujte, a dajte najavo svoj názor ! Ďakujeem :)

5 komentárov:

  1. no leni je nacase priznat ze miley je štetka :) Katka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ano katus..tak trochu :) ale mozes ich ohodnotit..nrch s nich nejaku vyberieme..prosííím :* dik

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ok tak ja idem na to: Takze Lady Gage by som dala taku 8 pretoze jej saty sa mi celkom pacia ale ostatne je dost hrozneee...potom Miley taku 9 oblecenie je sice take stetkovske ale celkom pekne ale tie topanky s ponozkami su hrozneee... potom Mische taku 7 je to podla mna s tych odevov najnormalnejsie... no a dcera Madonny u mna vyhrala. Davam jej 10 proste ani neviem co by som mala na to povedat...topanky su uplne otrasnee a ta zuvacka v ustach no proste des....:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. dakujem romi :) celkom s tebou suhlasim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. podla mna lady gaga ma umna 6 lebo tie saty ma hrozne ko jej navrhoval saty mimozemstania a miley ma umna 10 lebo tie saty ma skvele len sa nanu nehodia je to velmi vizivave Mischi ta ma odporne saty nikdi bysomsi ich neobliekla
    a madonnina dcera ma skveli styl ja ju pozna jee to skvele dievca

    OdpovedaťOdstrániť